Få rådgivning om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM)

20-05-2019

Socialstyrelsen tilbyder gratis rådgivningsforløb til kommuner, der ønsker at arbejde med den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Der afholdes informationsmøder den 6. juni og 20. juni for alle interesserede.

Socialstyrelsen tilbyder rådgivningsforløb til kommuner, der gerne vil arbejde med den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM.

SØM er et beregningsværktøj, der styrker beslutningsgrundlaget i en konkret lokal sammenhæng og sætter fokus de på økonomiske konsekvenser over tid, der kan være ved at investere i sociale indsatser.

Læs mere om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Om rådgivningen

Rådgivningen er både for kommuner, der ikke arbejder med SØM i dag, og som har brug for hjælp til at komme i gang med at arbejde med modellen og investeringstankegangen, og for kommuner, der allerede arbejder med SØM, men gerne vil anvende modellen mere eller bedre, end de gør i dag.

Kommuner, hvor mindst en medarbejder har deltaget i SØM-uddannelsen, kan ansøge.

Rådgivningsforløbene gennemføres af Rambøll Management Consulting i tæt samarbejde med Socialstyrelsen. Når kommunerne er udvalgt, vil Rambølls rådgivningsteam sammen med den enkelte kommune skræddersy et intensivt rådgivningsforløb, der afspejler kommunens ambitioner og strategiske målsætning. Kommunerne modtager rådgivningen uden betaling.

Ansøgningsfristen for at deltage i rådgivningsforløb er 23. august 2019 kl. 12. Der skal bruges et særligt ansøgningsskema

Læs mere om rådgivningsforløb om SØM

Hent ansøgningsskema til rådgivningsforløb om SØM

Informationsmøder

Socialstyrelsen afholder i samarbejde med Rambøll to informationsmøder for alle interesserede.

Informationsmøderne holdes den 6. juni 2019, kl. 09.30-11.00 hos Rambøll, Olof Palmes Allé 20, 8200 Aarhus N og den 20. juni 2019, kl. 14.00-15.30 hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, 2300 København S.

Tilmelding foregår pr. mail til somraadgivning@ramboll.com

Spørgsmål til rådgivningsforløbene og informationsmøderne kan rettes til Sanni N. Breining på tlf.: 51 61 24 01 eller e-mail: sbr@ramboll.com eller Birla Elmquist på tlf.: 51 61 14 43 eller e-mail: bjre@ramboll.com.

Nyheden er opdateret 13. juni 2019.

 

Senest opdateret 13-06-2019

Kontakt

Tine Hjernø Lesner
Chefkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her