Pulje: Frivillige organisationers uddeling af julehjælp

08-06-2018

Der er udmeldt en ansøgningspulje til frivillige organisationers uddeling af julehjælp. Der er ansøgningsfrist 23. august 2018 kl. 12.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 4,0 mio. kr. til landsdækkende frivillige foreningers uddeling af julehjælp i 2018. Formålet med ansøgningspuljen er at yde tilskud til landsdækkende frivillige foreninger, der foretager uddeling af julehjælp til familier, der er økonomisk klemte og socialt udsatte.

Julehjælpen kan blandt andet uddeles i form af mad, gaver og økonomisk støtte i forbindelse med de landsdækkende frivillige foreningers egne julearrangementer.

Ansøger har ansvaret for uddelingen af julehjælpen, herunder fastlæggelse af tildelings- og udmålingskriterier samt kontrol af, om ansøgerne om julehjælp opfylder foreningens kriterier, herunder også at målgruppen er inden for ansøgningspuljens målgruppe.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er økonomisk klemte og socialt udsatte familier med børn.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at målgruppen er ændret fra sidste år, idet der i år kun er tale om familier med børn.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist d. 23. august 2018 kl. 12.00.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljen kan søges af landsdækkende frivillige foreninger, der uddeler julehjælp i 2018.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge på Tilskudsportalen  

Senest opdateret 08-06-2018

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her