Udbud: VISO-ydelser på voksenområdet

26-10-2017

Som tidligere annonceret udbyder Socialstyrelsen sine VISO-ydelser om specialrådgivning og udredning på voksenområdet. Alt udbudsmaterialet er nu tilgængeligt. Tilbudsfristen er 4. december. Der holdes informationsmøde om udbudsprocessen 3. november.

Som følge af udbudslovgivningen – og som tidligere annonceret - skal VISOs nye kontrakter med leverandører udbydes efter reglerne i udbudsloven. Første udbudsrunde vedrører VISOs ydelser om specialrådgivning og udredning på voksenområdet

Udbudsmaterialet er nu tilgængeligt i et digitalt udbudssystem. Al aktivitet vedrørende udbuddet (herunder spørgsmål og svar) vil ske via dette.

Tilbudsfristen er 4. december 2017 kl. 12.

Læs mere om udbuddet og få information om det digitale udbudssystem

Informationsmøde

Der afholdes et informationsmøde om udbudsprocessen den 3. november 2017 kl. 10-12 i konference- og kulturhuset Odeon i Odense.

Tilmelding til informationsmødet

Er du forhindret i at møde op, kan du følge med online, da vi livestreamer informationsmødet. Du vil kunne følge med på dagen via denne VISO-side:

Få adgang til livestreaming den 3. november af informationsmødet 

 

Senest opdateret 26-10-2017

Kontakt

Rikke Søndergaard

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her