Stor interesse for VISO-udbud

15-12-2017

VISO har modtaget 201 tilbud på ydelser på voksenområdet. Tilbudsgivere får svar i første kvartal 2018. Næste udbudsrunde annonceres i 2019 og dækker børne- og ungeområdet mv.

Tilbudsfristen for tilbud på levering af ydelser til voksenområdet i VISO blev passeret d. 4. december kl. 12, og vi har modtaget i alt 201 tilbud. VISO sætter pris på den store interesse for udbuddet og den indsats, som tilbudsgiverne har lagt i opgaven.

VISO er nu i gang med at behandle materialet i samarbejde med relevante fagkontorer i Socialstyrelsen. Vi forventer, at denne proces er gennemført i første kvartal 2018. Alle tilbudsgivere vil på dette tidspunkt få tilsagn eller afslag på tildeling af en VISO-rammekontrakt, der vil gælde fra 1. maj 2018.

Vi har udarbejdet en oversigt, der viser, hvor mange tilbud, der er kommet på de forskellige delaftaler.

Det forventes, at næste udbudsrunde annonceres i første halvdel af 2019.  Dette udbud vil dreje sig om ydelser på børne-, unge- og specialundervisningsområdet i VISO.

Se oversigten over antallet af tilbud på de forskellige delaftaler samt mere information om udbud i VISO

 

 

Senest opdateret 15-12-2017

Kontakt

Rikke Søndergaard

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her