Konference om virksomme metoder på voksenområdet

29-05-2017

Få viden om aktuelle, virksomme metoder og hør om styrelsens nye udviklings- og investeringsprogram. Socialstyrelsen afholder konference om voksenområdet 30. august. Sæt X i kalenderen nu!

Den 30. august 2017 afholder Socialstyrelsen en konference med fokus på aktuelle metoder, der virker, i de sociale indsatser på voksenområdet.

Blandt de metoder, der bliver præsenteret, er Critical Time Intervention (CTI), Åben Dialog og Social Færdighedstræning, der alle tre bruges til mennesker med psykiske vanskeligheder. På misbrugsområdet kan man høre om Metodeprogrammet og på handicapområdet om metoden Stepping Stones.

Derudover vil der på konferencen være en præsentation af det nye udviklings- og investeringsprogram, hvor interesserede kommuner kan få uddannelse i og hjælp til at arbejde med nogle af de virksomme metoder.

Program og tilmelding i juni

Konferencen henvender sig primært til chefer og ledere på myndigheds- og udførerniveau samt udviklingskonsulenter, der beskæftiger sig med det sociale voksenområde i kommunerne, men andre interesserede er også velkomne til at deltage i konferencen.

Konferencen holdes den 30. august i Odense, og deltagelse er gratis.

Et detaljeret program vil være klar i starten af juni måned, hvor man også kan tilmelde sig.

Sæt gerne X i kalenderen allerede nu og reserver dagen!

Senest opdateret 29-05-2017

Kontakt

Martin Sandø
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her