Høring om det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde

08-06-2017

Socialstyrelsen afholder en skriftlig høring om målgrupper og indsatser på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde. Høringen foregår i perioden 9.- 26. juni 2017.

Socialstyrelsen afholder hvert år en skriftlig høring på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde. Årets høring foregår i perioden 9. - 26. juni 2017. 

Socialstyrelsen kan udmelde målgrupper eller særlige indsatser til kommunerne, hvor der er behov for en øget koordination eller planlægning på tværs af kommuner i en eller flere regioner – en såkaldt central udmelding. 

De centrale udmeldinger skal sikre og videreudvikle den højt specialiserede indsats på tværs af kommuner og regioner.

Kom med dine input i høringsperioden

Under høringsperioden kan bruger- og interesseorganisationer komme med input til Socialstyrelsens vurdering af, om der er det fornødne udbud af højt specialiserede tilbud og et eventuelt behov for centrale udmeldinger.

Input gives digitalt ved at udfylde et spørgeskema, der er tilgængeligt her på Socialstyrelsen.dk. 

Få flere oplysninger om processen for høringen og giv dine input

Mere viden om National koordination

National koordination bidrager til, at der er det fornødne udbud af højt specialiserede indsatser og tilbud til borgere inden for det højt specialiserede social- og specialundervisningsområde. Det sker via dialog med de centrale interessenter og via vidensopbygning og monitorering af målgrupper. 

Læs mere om National koordination 

Senest opdateret 08-06-2017

Kontakt

Iben Sand Olesen
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her