Seksualitet og hjerneskade

06-01-2016

Region Midt og Socialstyrelsen afholder 20. april konferencen ”Nærhed i livet efter en hjerneskade". Her præsenteres ny viden om seksualitet og nærhed hos voksne med erhvervet hjerneskade.

Seksuel dysfunktion kan være en af følgevirkningerne, når voksne får en hjerneskade. Viden om, hvordan seksualiteten forgrener sig til øvrige livsområder, er væsentlig for at kunne kvalificere den socialfaglige indsats.

Det er baggrunden for den konference, Region Midt og Socialstyrelsen afholder under overskriften ”Nærhed i livet efter en hjerneskade – når nærheden bliver på ændrede livsvilkår”.

På konferencen vil forskere præsentere ny viden om hjerneskade og seksualitet. Oplæggene vil spænde fra fokus på hjerneskadens betydning for seksualitetens styring til, hvordan voksne med erhvervet hjerneskade selv oplever deres seksualitet. Konferencen vil veksle mellem oplæg og mulighed for spørgsmål og fælles refleksion.

Konferencen afholdes i Odense den 20. april 2016 på Scandic Odense. Den henvender sig i høj grad til fagfolk med kontakt til målgruppen, men også privatpersoner er velkomne til at deltage. 

Det koster 750,00 kr. at deltage. Der er tilmeldingsfrist 26. februar.

 

 

 

 

 

Senest opdateret 20-12-2016

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her