Reviderede indkøbsskabeloner til hjælpemidler

24-10-2016

Socialstyrelsen har revideret sine indkøbsskabeloner for toilet- og badehjælpemidler. Skabelonerne kan bruges som tjekliste ved indkøbsaftaler og udbud. Der findes skabeloner indenfor ti områder af hjælpemidler, 27 skabeloner i alt.

Socialstyrelsen tilbyder 27 indkøbsskabeloner indenfor ti forskellige områder af hjælpemidler. Skabelonerne bruges som tjekliste, hvis man skal udarbejde kravspecifikationer i forbindelse med indkøbsaftaler og udbud.

Socialstyrelsen har nu revideret de fem eksisterende indkøbsskabeloner for toilet- og badehjælpemidler.

Det drejer sig om toiletforhøjere og toiletsæder med indbygget bruse- og tørrefunktion og tre typer af mobile toilet-badestole. Skabelonerne er revideret i forhold til indhold og referencer, så de matcher den nye standard "DS/ISO 17966:2016 Hjælpemidler til brug ved personlig hygiejne – Krav og prøvningsmetoder."

Socialstyrelsens øvrige indkøbsskabeloner drejer sig om vendesystemer, rollatorer, kørestole, ramper, personløftere, arbejdsstole, plejesenge og madraser og siddepuder
Gå til Socialstyrelsens indkøbsskabeloner for hjælpemidler

Gå  til Socialstyrelsens indkøbsskabeloner for hjælpemidler

Senest opdateret 24-10-2016

Kontakt

Greta Olsson
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her