Sidste år var mere end 250 mennesker samlet til COK og Socialstyrelsens konference om hjernen, set og forstået i et socialt perspektiv. Vi gentager derfor succesen i år og inviterer til Neurodagen 2018. Det bliver en dag, hvor vi sætter fokus på, hvad det vil sige at være menneske – en dag, hvor vi sætter hjernen i et socialt perspektiv.
Mennesket bag diagnosen
Når vi taler om at søge at forstå hjernen i et socialt perspektiv, så er det i en erkendelse af, at vi kun ved at bevare det større blik for helheden også ser det menneske, der gemmer sig bag diagnosen. Et perspektiv, som er nødvendigt, hvis vi skal forsøge at favne det hele menneske i de sociale indsatser.
Socialstyrelsen og COK ønsker med konferencen at formidle et bredt udsnit af den viden, som er i spil på neuroområdet, på en måde, så det kan relateres til og give ny indsigt og forståelse af sociale indsatser, læring og faglighed.
Konferencen vil præsentere viden på tværs af neuroområdet både i forhold til den daglige praksis og den videre udvikling af området. Dagen vil bestå af en blanding af plenum- og sessionsoplæg, og emnerne varierer fra mestring af ADHD i hverdagen til kognitiv træthed set i et socialt perspektiv.
Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med eller interesserer dig for sammenhængen mellem hjernen og sociale indsatser - i kommune, stat eller region, som udfører eller myndighed eller i andre organisationer. Dagens perspektiv er bredt, og det samme er målgruppen.
Praktiske oplysninger
Neurodagen 2018 holdes den 25. oktober i Odeon, Odense kl. 9-15.30.
Det koster 1900 kr. at deltage.
Der er tilmeldingsfrist 1. oktober 2018. Tilmelding foregår via COKs hjemmeside, hvor man også kan se programmet.
Tilmelding, program og yderligere oplysninger om Neurodagen hos COK
Nyheden er oprettet 21. juni 2018 og opdateret og relanceret 20. september. Red.