Temadag: Styrket samarbejde mellem social myndighed og § 110-boformer

02sep

Er du interesseret i Housing First-tilgangen og den nye lovgivning på hjemløshedsområdet? Vil du være med til at styrke samarbejdet mellem social myndighed og § 110-boformer med afsæt i Housing First-tilgangen? Og har du mod på at se på egne arbejdsgange og dele erfaringer?

Social- og Boligstyrelsen inviterer til en temadag med fokus på samarbejdet mellem § 110-boformer og kommunal, social myndighed.

Med de nye lovændringer på hjemløshedsområdet, der trådte i kraft 1. oktober 2023, er der kommet et større behov for et smidigt samarbejde mellem social myndighed og boformer, for at borgerne modtager en helhedsorienteret, recovery-orienteret og rehabiliterende indsats. 

Temadagen giver

  • et indblik i Social- og Boligstyrelsens faglige anbefalinger til samarbejdet mellem § 110-boformer og kommunal, social myndighed, samt til lovgivningen på området og Housing First-tilgangen.
  • mulighed for, at deltagerne kan drøfte arbejdsgange og ønsker for samarbejdet om og med borgere i hjemløshed i tråd med Housing First-tilgangen.
  • mulighed for at deltagerne får input til, hvordan de kan arbejde lokalt med at styrke samarbejdet mellem myndighed og boform, samt med borgerne.

Praktiske oplysninger

Temadagen er målrettet ledere og medarbejdere fra henholdsvis kommunal, social myndighed og § 110-boformer, som arbejder med udredninger, handleplaner og opholdsplaner.

Det er gratis at deltage.

Tilmeldingsfristen er 19. august 2024 kl 12.

Tilmelding på kamk@sbst.dk: Skriv navn, titel, mail, og hvor du er ansat.

TID

Kl. 9-15.30

STED

Social- og Boligstyrelsen
Edisonsvej 1
5000 Odense C
Lokale SV52-1

                                                 

 

Kontakt

Anna Elisabeth Stauenberg Heckmann
Fuldmægtig

Kontakt

Karen Margrethe Plougmann Korsholm
Specialkonsulent