Årlig netværksdag om bygge- og bofællesskaber

24okt

Social- og Boligstyrelsen inviterer igen i år til netværksdag for den brede aktørkreds om bygge- og bofællesskaber og alternative boformer.

Social- og Boligstyrelsens vejledningsenhed for bygge- og bofællesskaber gentager de sidste to års succes og afholder endnu en spændende netværksdag, som samler en bred vifte af aktører, der arbejder med fællesskabsorienterede boformer i Danmark.

Formålet med netværksdagen er at formidle de bedste og mest aktuelle erfaringer med fællesskabsorienterede boformer for en bred aktørkreds. Det sker med afsæt i spændende oplæg fra forskellige faglige vinkler.

Netværksdagen er samtidig en god mulighed for at mødes på kryds og tværs med andre faggrupper, der arbejder med fællesskabsorienterede boformer og opdyrke nye samarbejdsmuligheder.

Netværksdagen afholdes torsdag den 24. oktober 2024 kl. 10-15.00 i Mødecenter Odense, der ligger tæt på Odense Banegård.

Nærmere program vil ligge klar i september 2024.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet og skal ske via nedenstående tilmeldingsformular senest den 10. oktober 2024.
Tilmeld dig netværksdagen her.

Spørgsmål og afbud

Ved yderligere spørgsmål eller afbud bedes du skrive til almenbolig@sbst.dk.

Læs mere om fællesskabsorienterede boformer

På styrelsens hjemmeside kan du læse mere om vejledningsenheden, bofællesskaber og mulighederne for at etablere bygge- og bofællesskaber.
Find hjemmesiden her.

TID

Kl. 10.00 - 15.00

STED

Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense

MÅLGRUPPE

Alle med interesse for etablering af bygge- og bofællesskaber og alternative boformer.