Lær om netværkssamråd

Myndighedssagsbehandlere kan lære om netværkssamråd, herunder juridiske og socialfaglige aspekter, ved at gennemføre Social - og Boligstyrelsens e-læringsforløb om netværkssamråd.

Social - og Boligstyrelsen har udviklet et e-læringsforløb om netværkssamråd. I forløbet gennemgås reglerne og processen for netværkssamråd. E-læringsforløbet giver også mulighed for, via en quiz, at få testet sin viden om netværkssamråd. Der er ligeledes adgang til en værktøjskasse, der bl.a. indeholder en tjekliste, skabeloner og inspirationsmateriale til forberedelse og gennemførelse af netværkssamråd.

E-læringsforløbet kan anvendes til en fælles læringsproces blandt myndighedssagsbehandlere, fx som et fagligt indslag ved team- og personalemøder i børne- og familieafdelingerne. E-læringsforløbet lægger således op til gruppebaseret refleksion og dialog, bl.a. med udgangspunkt i cases. Et e-læringsforløb om netværkssamråd, hvor der er afsat tid til gruppedrøftelser, varer ca. 1-1,5 time.

E-læringsforløbet vil også kunne anvendes af den enkelte sagsbehandler. Det kan fx være en situation, hvor sagsbehandleren i forbindelse med en konkret sag har behov for at få genopfrisket sin viden om netværkssamråd. Her skal der påregnes ca. 30 minutter til at gennemgå hele forløbet.

I e-læringsforløbet anvendes to cases. Det anbefales, at I printer de to cases på forhånd.

Hent casen om Stine

Hent casen om Marco

Start selve e-læringsforløbet ved at klikke her.

Senest opdateret 02-10-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her